Pavaje Medii


Pavajele medii de pe site-ul nostru cuprind o ofertă bogată care a fost construită în jurul a trei principii esențiale, oglindite în fiecare model în parte: 1. un concept simplu și ușor de folosit, 2. forme funcționale a căror eleganță să exprime unicitate și 3. pavele accesibile din punct de vedere financiar, cu o durată de viață remarcabilă.


Modelele integrate în cadrul acestei categorii sunt, astfel, foarte diferite între ele în ceea ce privește aspectul lor, dar au un sens comun când vine vorba despre modul cum se integrează acest aspect în ansamblul arhitectural mai mare care îl cuprinde. De aceea, distingem între următoarele caracteristici pe care le considerăm relevante aici:  • Formele pavelelor sunt concepute fie în jurul unei geometrii clare (cum poți vedea aici, aici și aici), fie în virtutea unor modele mai fluide, apte să facă legătura cu natura înconjurătoare, (după cum îți demonstrează acest model).

  • Gamele cromatice spre care s-au îndreptat producătorii cu care lucrăm în virtutea acestei categorii sunt fie duale (în sensul unui dialog între doi poli contrastivi), fie interesate de acoperirea unei singure palete cromatice. În ambele cazuri, efectul este identitar, specific și de durată.

  • Scopul acestor modele este însă extrem de divers, pavajele medii potrivindu-se cu o flexibilitate excelentă atât pentru proiectele personale ale caselor de locuit (spații unde excelează prin gestionarea corespunzătoare a funcționalității păstrând însă un impact estetic relevant), cât și în proiectele urbane. În acest al doilea caz, este vorba în primul rând de proiectele de dimensiuni semnificative, pe care pavajele medii le susțin fără nici o problemă.

  • Formele diverse și paleta de opțiuni consistentă face ca aceste pavele să fie scalabile în raport cu arhitectura ce le înconjoară. Cu alte cuvinte, proiectele arhitecturale noi ce emerg în același spațiu după instalarea prealabilă a pavajelor medii vor profita de pe urma dialogului cu acestea.


Un al doilea aspect relevant al acestei categorii este reprezentat de elementul financiar – Pavajele medii oferă soluții excelente atunci când se dorește realizarea unui proiect într-adevăr deosebit în baza unor costuri modice. Această soluție pe care ți-o oferim aici nu este singura variantă economică pozitivă, dar este una dintre cele mai bune pentru că, în vreme ce prețul a fost, în multe cazuri, ajustat pentru o ofertă mai bună, calitatea inițială pentru care garantăm a pavelelor și a materialelor implicate a rămas neschimbată.


Alege modele asociate categoriei Pavaje medii ori de câte ori îți dorești o soluție flexibilă financiar și intuitivă stilistic, axată în același timp pe elemente de calitate superioară. Cei doi producători implicați în constituirea acestei categorii (Semmelrock și Symmetrica) garantează la rândul lor pentru siguranța și calitatea materialelor folosite. În plus, privită în ansamblu, categoria oferă o gamă de culori atrăgătoare și contemporană ce poate fi foarte ușor calibrată la nevoile arhitecturale ale proiectului tău.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă