Pavaje Premium

În cadrul ofertei noastre, am ales să separăm acele produse pe care le considerăm remarcabile dintr-un anumit punct de vedere sau despre care credem că își dovedesc într-un mod unic fiabilitatea sau identitatea. De aceea, această categorie propune mai multe grupuri de produse, aranjate conform mai multor criterii distincte. Le poți tria și aranja după interesele tale folosindu-te de filtrele disponibile din stânga paginii, filtre pe care le reactualizăm constant. Iată mai jos tipologiile pe care am ales să le includem în această categorie: 1. Pavaje cu un impact estetic deosebit. Este vorba în primul rând de acele dale care, prin forma, culoarea, textura și gradul lor de modularitate, se diferențiază de orice alte modele. Ai aici un exemplu excelent în această direcție.

 2. Pavaje extrem de durabile. Ne referim în primul rând la rezistența în timp, de la un an la altul (ceea ce presupune intemperii și uzură implicită), aspect în fața căruia unele dintre modele ies în evidență încă de la început.

 3. Pavaje cu o identitate aparte, de orice natură ar fi ea. Implicăm aici fie pavaje care sunt rezultatul unor tehnici deosebite, fie pavaje care prim forma sau natura lor lasă o impresie de durată în ochii privitorilor.


Păstrând un raport calitatepreț de excepție și menținându-se în același timp ca una dintre cele mai atrăgătoare categorii din oferta noastră, Pavajele Premium oferă numai dale de cea mai bună calitate, ale căror rezistență, durabilitate și funcționalitate se completează una pe alta. Îți vom enumera mai jos locurile unde considerăm că sunt cele mai potrivite: • curțile rezidențiale contemporane, unde pavajul oglindește în cel mai evident mod posibil stilul arhitectural al casei și deciziile stilistice ale proprietarilor ei.

 • aleile rezidențiale, fie că sunt sau că nu sunt corelate cu un parc sau loc de joacă adiacent.

 • spațiile comerciale de dimensiuni medii sau mari, intrările în aceste spații și terasele asociate lor.

 • spațiile de promenadă sau de acces asociate mall-urilor și zonelor business.

 • parcuri, în special în preajma zonelor de relaxare, lângă fântâni arteziene sau bănci.

 • teraselor urbane, la sol sau de acoperiș, unde este necesară exhibarea unui anumit stil la nivelul pavimentului.


Pavajele Premium construiesc un sens calitativ deosebit fie printr-o caracteristică anume, fie printr-un grup de caracteristici. Uneori acest fapt este evident de la prima vedere, alteori rămâne să fie descoperit în cadrul specificațiilor produsului. Din această cauză, te invităm să cauți pe aceste pagini pavajul sau dalele care ți se par atrăgătoare. În cazul în care ai întrebări suplimentare cu privire la un anumit produs sau la caracteristicile acelui produs, ne poți căuta oricând. Ai aici numerele și adresele noastre de contact.


Până atunci, nu uita că Pavajele Premium sunt cea mai bună soluție de pe piață din acest moment pentru proiecte deosebite și că, deci, este foarte posibil să-ți găsești exact modelul dorit citind puțin despre caracteristicile speciale ale acestora.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă