Pavaje Standard

Elementul de bază care separă, la modul general, subcategoria Pavajelor standard de Dalele standard este mărimea pavelei în sensul că dalele au, în principiu, dimensiuni mai generoase. Această gamă este una dintre cele mai ample din toată oferta noastră și suntem mândri de flexibilitatea ofertei pe care am reușit să o obținem adunând în același loc produse diverse. În acest cadru, ne ghidăm după mai multe principii și, implicit, alegem în virtutea lor. Pentru ca un model anume să se califice pentru această categorie, el trebuie: 1. Să prezinte un raport calitate / preț competitiv atât cu gamele oferite de concurență, cât și cu propriile noastre game. Practic, îți selectăm aici modelele potrivite pentru proiectele tale care au devenit responsabile cu structura financiară care le susține.

 2. Să fie scalabil. Orice model din această gamă prezintă abilitatea, extrem de importantă conjunctural, de a se adapta cu ușurință elementelor arhitecturale conexe, existente sau viitoare, și, în același timp, elementelor naturale. Un pavaj standard bine ales va arăta la fel de bine peste câțiva ani, când jumătate din accesoriile ce-l vor popula vor fi diferite, când vegetația va fi parțial alta și când peisajul arhitectural va presupune clădiri sau inserții noi.

 3. Să fie modular. Găsești aici pavaje care permit combinații spontane cu alte modele, din această gamă sau de altundeva. Este vorba, firește, de combinații tehnologice (în sensul că acceptă același tip de fundament), dar ne referim și la combinații optice, estetice sau funcționale.

 4. Să fie variat cromatic. Bogăția de nuanțe vorbește de la sine: alege modele care se combină între ele sau modele care prezintă suficiente culori încât să-ți permită producerea de efecte noi în spațiul pe care-l acoperi cu acest pavaj.

 5. Să-și păstreze unitatea stilistică chiar și atunci când proximitatea arhitecturii lasă impresia că sufocă prin complexitate.


De la Behaton la Alegria, de la textura pavajului Civic la eleganța desăvârșită a modelului Conic, de la simplitatea cu care obține efecte optice excelente gama Combia la aplombul gamei Dreptunghi, subcategoria Pavajelor standard este cu siguranță diversă. Este o diversitate plină de tipologii distincte și, prin aceasta, te lasă să adaptezi cu ușurință chiar și în cadrul proiectelor de reamenajare a unei case cu o arhitectură bine determinată, proiecte care sunt, din perspectiva noastră, dintre cele mai dificile.


Conceperea, elaborarea și menținerea acestei subcategorii în cadrul ofertei de pe site-ul nostru ne-a dus la convingerea că una dintre soluțiile cele mai bune pe care le avem la dispoziție atunci când suntem puși în fața unui proiect dificil este simplitatea, iar Pavajele standard funcționează excelent din acest punct de vedere. De aceea, vei descoperi alegând dintre ele că cele mai multe modele oferă un singur joc (o variație cromatică, o variație formală, un desen specific, un model foarte bine expus etc.) în baza căruia își diversifică funcția și, prin aceasta, atractivitatea.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă