Piatră decorativă

Piatră decorativă


Piatra decorativa


Fie că este vorba de un proiect mic sau unul de proporții mari, cum ar fi amenajarea grădinii, a curții sau amenajările interioare, piatra decorativă poate fi soluția pe care o cauți. Piatra naturală decorativă a devenit unul dintre cele mai apreciate și răspândite tipuri de finisaj în lucrările de amenajare ale designerilor moderni. Multitudinea de culori, dimensiuni și texturi pe care o găsești pe site-ul nostru face din piatra decorativă un material de finisare excelent pentru diverse stiluri, pornind de la clasic și ajungând până la soluțiile spațiale contemporane.


Câteva tipuri de pietre decorative pe care ți le punem la dispoziție pe site-ul nostru sunt: Piatra decorativă Thasos, Piatra rotunjită Politiko, Piatra Spartă Mandras sau Piatra Aris. Acestea vin într-o multitudine de culori, dimensiuni și forme care te vor ajuta să integrezi produsele cu ușurință în spațiul pe care dorești să-l amenajezi. Iată până atunci contextele pe care le considerăm noi esențiale pentru aceste produse:  • Dalele individuale, pentru că aici piatra decorativă poate crea cu lejeritate o zonă de contrast atât de plăcută din punct de vedere optic.

  • Zonele care fac trecerea de la gazon la pavaj, fie că este vorba de un pavaj cu aspect contemporan, care solicită prezența unei bordurări minime, fie că te-ai decis pentru o variantă mai naturală, în cadrul căreia contururile pavajului sunt neomogene. În ambele situații, o bordurare suplimentară cu piatră decorativă va îmbogăți spațiul rapid și ușor.

  • Zonele din apropierea unor jardiniere permanente, pentru că aici piatra decorativă va scoate și mai mult în evidență prezența deosebită a acestui element estetic.

  • Locurile de sub vegetația bogată, care suportă cu dificultate un gazon. E mult mai simplu să folosești aici piatră decorativă sau mulci pentru că întreținerea unui asemenea loc se reduce semnificativ, iar aspectul este păstrat impecabil pentru mai multe anotimpuri la rând.


Piatra decorativă îți permite două lucruri simultan: acoperirea unei zone care ar fi altfel dificil de gestionat și păstrarea costurilor în limite rezonabile. De aceea, este foarte posibil să existe în curtea ta mai multe zone care să aștepte piatra decorativă ca pe o soluție de durată, și la care să nu te fi gândit deja. Ia în calcul faptul că acest tip de material oferă de cele mai multe ori un impact estetic deosebit prin diferența pe care o stabilește față de obiectele din proximitatea sa atât cromatic, cât și textural.


Am organizat pe site-ul nostru o ofertă mai mult decât bogată de culori, forme și texturideosebite prin intermediul cărora piatra decorativă iese în evidență în proiectele de mici dimensiuni, rezidențiale, și în cele peisagistice deopotrivă. Alege în funcție de toate acestea și asigură-te, înainte să alegi, că produsul se potrivește cu contextul unde va fi folosit pentru că primul sens al acestui produs este unul estetic. În plus, păstrează-ți opțiunile deschise pentru că această categorie se actualizează des, cu modele noi în funcție de gustul contemporan, dându-ți în felul acesta posibilitatea să expui în curtea ta direcțiile cele mai surprinzătoare din arhitectura peisagistică contemporană.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă