Picola

Nu te lăsa indus în eroare de numele acestei game: dalele din cadrul ei au dimensiuni medii spre generoase și construiesc spații care arată atrăgător în orice context s-ar afla ele. Numele se referă la modelul acestor game, ce adună într-un mozaic delicat un pietriș multicolor sau unul în tonuri monocrome. Rezultatul este foarte impresionant optic și este recomandat pentru mai multe tipuri de curți:


1. Îți sugerăm Picola în primul rând pentru curțile mici cu vegetație bogată și schimbătoare în funcție de sezon. Pe suprafața acesteia se potrivesc cu ușurință ghivece tradiționale sau ansambluri florale diverse.
2. Aleile de trecere dintr-un spațiu al curții într-altul sunt și ele potrivite pentru Picola pentru că acest model va mări senzația de spațiu anulând colțurile și închiderile inoportune.
3. Picola se potrivește în cadrul treptelor artizanale unde crește impresia de mărime pe suprafața acestora delimitându-le cu o precizie mai mare de mediul dimprejur.


Oricare ar fi contextul unde alegi să plasezi această gamă, combin-o cu borduri simple, de talie joasă și efectul va fi unul elaborat și atrăgător în același timp.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Picola 40x40x3.8 cm
    144,49 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă