Prestige

Puține modele reușesc să inducă în spațiul conex lor o senzație mai clară de organizare și eleganță decât o face gama Prestige. Cu toate acestea, secretul de care s-au folosit producătorii este unul vechi, încetățenit deja de multă vreme în tradiția pavajului: o proporție bine aleasă care să dialogheze cu aspectul unui material profund identitar. În acest caz proporția este de 1/2, iar materialul este bazaltul, care atrage atât prin aspectul său rece și impozant, cât și prin felul cum reține și sugerează un set de texturi anume.


Îți recomandăm gama Prestige pentru proiecte urbane, pentru terase, pentru mall-uri, pentru parcuri. Îți recomandăm, de asemenea, să o combini cu alte game similare, permițându-i în același timp să respire pentru că dalele din cadrul acestei game sunt concepute să se exprime în primul rând pe ele însele.


O altă soluție excelentă pentru gama Prestige este aceea a proiectelor dificile (mai multe stiluri care trebuie aduse la un numitor comun), pentru că aspectul rece și structurat al dalelor va stabiliza cu ușurință perspectiva, oferind o coerență de ansamblu greu de obținut altfel.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Prestige 70x35x5 cm
    98,99 RON
    Detalii
  • Prestige 70x35x8 cm
    119,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă