Asti

Asti

Pentru terasele urbane de acoperiș, pentru intrările în spațiile comerciale extinse, pentru zonele rezidențiale largi, în preajma piscinelor, lângă un spațiu de promenadă sau în alte locuri care aleg să respire cu ușurință, gama Asti este o soluție excelentă. Dalele de dimensiuni mari, ritmate de rosturi evidente, deschid și mai mult spațiul, oferindu-i un suflu nou, foarte modern. Asti este o gamă contemporană, iar texturarea gamelor convinge și mai mult în aceeași direcție.


În cazul în care această gamă este dublată de vegetație bogată (fie prin ghivece, fie prin jardiniere minimaliste), ea devine ideală pentru două tipuri anume de terase:  • Terasele care fac legătura dintre interiorul unei vile și grădina care o însoțește;

  • Terasele de acoperiș din zone uscate, care transformă un spațiu de altfel inutil într-o splendidă grădină primitoare.


În aceste două situații, dar și în altele similare, textura fină a gamei Asti susține efectul de intimitate atât în timp, cât și în spațiu.


Asti a dus gândirea minimalistă la extrem prin reducerea efectelor cromatice și texturale și, simultan, prin reproducerea unei forme simple, într-un raport natural și matematic în același timp, de 2/1. Raportul acesta devine vizibil atunci când Asti este expusă în spații largi, dar și când alegi să ritmezi un spațiu verde prin dale individuale sau prin dale separate prin rosturi mari, canelate orizontal. Într-un context urban, al traficului pietonal sau al intrărilor aglomerate, Asti arată modern și discret; în mijlocul gazonului însă, și în apropierea copacilor, sensul său este mult mai aproape de simplitate decât de o gândire geometrică complexă.


Îți recomandăm această gamă și în tandem cu alte dale similare stilistic pentru că deschiderea ei în ceea ce privește noul este suficient de mare. Aplică așadar o concepție modulară (dacă gusturile tale înclină într-o asemenea direcție și mărimea spațiului pe care-l ai de pavat este semnificativă) atunci când utilizezi Asti și vei avea parte de efecte noi și complexe în aproape orice structură o vei folosi.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă