Quadra

Prețul mai mult decât abordabil al gamei Quadra ascunde unul dintre modelele cele mai atrăgătoare din toată oferta de pavele urbane pe care ți-o punem la dispoziție. Înrudite stilistic cu multe dale de dimensiuni mai mari prezente pe site-ul nostru, aceste pavele sunt profund versatile, din două motive de bază:


-          forma lor simplă se adaptează cu ușurință sporită atât proiectelor noi la care este supusă, cât și combinațiilor specifice ce pot apărea la întâlnirea cu alte pavele, de alte dimensiuni sau contururi;


-          gama cromatică pe care o acoperă face combinațiile dintre aceste pavele să îmbogățească într-un mod semnificativ paleta de opțiuni pe care o ai la dispoziție.


Potrivită pentru proiecte mari, repetitive, gama Quadra este o soluție excelentă pentru situațiile unde este nevoie de un contrast la nivelul solului care să combată sau să contrapuncteze diverse elemente arhitecturale supraînălțate. În plus, sensul cromatic variat va infuza spațiul cu un strat de culoare apt să ghideze ochiul de la un proiect peisagistic la altul.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă