Quatro

Un pavaj clasic și profund spațial, Quatro duce mai departe tradiția puternică a dalelor cu o liniatură dreaptă, a căror modularitate implicită este dublată de simplitate și, prin aceasta, de o formă particulară de eleganță.


Quatro este o soluție fericită pentru orice proiect versatil și se potrivește cu cele mai multe stiluri arhitecturale sau peisagistice pentru că forma elementară de la care se construiește este permisivă în sine și acceptă oricâte variații și orice schimbări pe suprafața ei. Folosește Quatro pentru spațiile private, acolo unde dorești să temperezi aglomerarea de obiecte complicate printr-o podire simplă sau folosește-le în spațiile pietonale de dimensiuni mari, urbane (cum sunt piațetele, dar și străzile pietonale de cumpărături, unde această gamă va face cu ușurință trecerea de la o fațadă la alta).


Secretul gamei Quatro stă în modul cum își gestionează propria versatilitate și anume o formă de simplitate elementară care vorbește simultan de capacitatea de adaptare a acestei game și de sensurile ei tradiționale profunde.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Quatro 10x10x6 cm
  44,99 RON
  Detalii
 • Quatro 20x20x6 cm
  44,99 RON
  Detalii
 • Quatro 20x20x8 cm
  52,99 RON
  Detalii
 • Quatro 30x30x6 cm
  44,99 RON
  Detalii
 • Quatro Smart 20x20x8 cm
  58,49 RON
  Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă