Sempre

Sempre

Gama de produse premium Sempre de la Viastein include dale de calitate superioară, cu design clasic, elegant și plin de rigoare. Sistemul de prindere cu striații laterale asigură stabilitatea în timp a structurii amenajate și reduce posibilitatea alunecării.


În cadrul ofertei noastre, Semper Mistro Combi îți oferă posibilitatea unei flexibilități deosebite în special atunci când este corelată cu elemente de decor de mari dimensiuni cum sunt jardinierele permanente sau băncile de piatră și lemn. Sensul liniar al acestor dale, împreună cu texturarea evidentă a acestora, creează spațialitate și permite mai multă vegetație chiar și în curțile de mici dimensiuni sau pe aleile laterale înguste.


Îți recomandăm Sempre Mistro Combi și pentru terasele de exterior, unde gama reușește să-și mențină o prospețime anume de la un anotimp la altul, primind în moduri dintre cele mai diverse mobilierul specific fiecărei perioade ale anului. De aceea, fie că ești orientat către o utilizare regulată, fie că folosești terasa incidental, gama se va dovedi la fel de utilă în fiecare ocazie în parte.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă