Lumea pavajelor

Am deschis o frumoasa expozitie de pavaje si dale - Lumea pavajelor - intr-un loc inspirational, expozitia de plante „Gradina lui Emil’’, situata pe sos. Bucuresti-Ploiesti, km 19, in apropiere de Balotesti.

Am ales anume acest spatiu pentru a pune mai bine in valoare pavelele si dalele fabricate de producatorii nostri parteneri: Semmmelrock Stein+ Design, Elis Pavaje, Viastein, Symmetrica, Star Stone, Elpreco, Hydro BG
Te invitam sa descoperi o varietate de modele de pavaje, dale, sisteme de ziduri si garduri, piatra decorativa, capace de gard, trepte, rigole, borduri, precum si alte produse destinate amenajarii curtii si gradinii, expuse intr-un context natural, printre plante de gradina si flori, similar celui in care sunt folosite in viata de zi cu zi.
Producatorii enumerati mai sus sunt cei mai renumiti din Romania, iar unii - din Ungaria, cum e Viastein sau chiar din Europa, cum e Semmelrock Stein+Design. Astfel ca, pavajele si celelalte produse pentru amenajarea spatiului exterior al casei prezentate in showroom-ul nostru sunt de o calitate superioara, intrunind toate caracteristicile necesare pentru o rezistenta indelungata, avand si un aspect deosebit. Viziteaza-ne ca sa te convingi!
Deci, daca vrei sa petreci cateva clipe printre plante de gradina, flori si dale frumoase te asteptam cu drag in Lumea Pavajelor din Gradina lui Emil!

Program de vizitare: luni - vineri: 8:30 - 16:30, sambata: 09 - 12:30.