Oferta de colaborare B2B

 

Daca esti constructor, arhitect, montator, designer de exterior sau peisagist iti prezentam oferta noastra de colaborare:

  • Oferim consultanta privind achizitia de produse pentru amenajari exterioare impreuna cu tot suportul necesar pentru logistica legata de transport, montaj si alte servicii necesare unui proiect de amenajare exterioara. 
  • Partenerii nostri sunt cei mai renumiti producatori de pavaj si produse din beton din Romania: Semmmelrock Stein+Design, Elis Pavaje, Star Stone, Symmetrica, Viastein, Elpreco, Hydro BG. Impreuna cu ei va oferim cele mai bune oferte de pavele, dale, borduri si alte materiale de amenajari exterioare produse in cele 16 fabrici din tara. 
  • Oferim peste 1300 de modele de pavaje, dale, borduri si alte produse pentru amenajari exterioare pe care le putem livra oriunde in Romania, direct la santierul tau, la preturi de producator. In plus, putem livra orice alte materiale care iti sunt necesare proiectului tau, cum ar fi fier, beton, electrice, cabluri s.a. la un pret avantajos. 
  • Suntem flexibili si ne adaptam oricarui proiect, venind cu solutii potrivite fiecarui caz in parte. 
  • Putem sa-ti oferim un pachet de servicii personalizat, in functie de necesitatile tale. Completeaza si trimite-ne necesarul tau de materiale in formularul de mai jos si specialistii nostri te vor contacta in cel mai scurt timp.

Solicitarea dumneavoastră

  • Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al companiei noastre în vederea comunicării. Mai multe detalii legate de protecția datelor cu caracter personal aflați din Politica de Confidențialitate.

    [Afișare]

* Câmpuri Obligatorii