Spoturi ambientale

Îți oferim spoturi ambientale de calitate deosebită, care pot fi instalate pe tipuri diverse de terasamente și care permit, totodată, o flexibilitate deosebită în cadrul jocului cu lumina din curtea și din grădina ta. Frumusețea, dar și utilitatea, acestor spoturi vine din faptul că aria iluminată creează atmosferă în curte oferind simultan utilitate. Altfel spus, sunt practice, atrăgătoare și eficiente.


Poți controla prin intermediul acestor leduri nu numai puterea luminii difuzate, ci și temperatura acesteia (în cazul că preferi o lumină mai caldă sau mai rece) și, cu ajutorul instalațiilor electrice adiacente, le poți structura în aproape orice combinație dorești.


Îți recomandăm spoturile ambientale pentru curte și grădină în primul rând, dar sunt o soluție excelentă pentru terasele de exterior folosite pe timpul verii sau pentru foișoare, de orice mărime ar fi acestea. Odată instalate, spoturile ambientale din oferta noastră nu te incomodează în nici un fel și sunt aproape invizibile ziua, când nu sunt utilizate.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă