Spoturi încastrabile

Spoturi încastrabile

Realizate, pentru rezistență, din oțel inoxidabil, spoturile încastrabile sunt cea mai bună soluție pentru a controla prezența luminii la nivelul pavajului tău, oriunde s-ar întâmpla asta – pe aleile de la intrare, pe zona accesului auto, în curtea din spate, pe terasă, în foișor sau în grădină. Forma și soliditatea construcției le recomandă pentru utilizări dintre cele mai diverse.


Echipate cu leduri de calitate, a căror putere și temperatură de culoare poate să varieze în funcție de nevoile și opțiunile tale, spoturile încastrabile vor aduce pe suprafața curții cantitatea exactă de lumină de care ai nevoie. Mai mult decât atât, controlul se extinde și asupra modului cum poți dispune aceste spoturi în cadrul proiectului arhitectural, unde limita nu ține atât de geometria spațiului, cât de imaginația celui care îl organizează.


Folosește spoturile încastrabile pentru a direcționa ochiul în perioada nopții și seara, și bucură-te de lumina discretă a acestora și, implicit, de sensul intim pe care îl adaugă curții tale.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă