Tetra

Pentru spațiile unde geometria este o funcție a esteticii de ansamblu, gama de dale medii Tetravine ca un răspuns evident prin simplitatea formelor de bază de la care se reclamă și, simultan, prin modurile contemporane cu care abordează aproape orice fel de suprafață. Rezultatul arată întotdeauna liniștitor și spațial, și emană împrejur un tip particular de ordine și de organizare.


Îți recomandăm Tetra pentru proiectele tale ample pentru că dalele gamei, aparent simple, sunt pasibile să acopere cu cea mai mare lejeritate zone de mari dimensiuni fără să fie necesar vreun alt fel de intervenție care să aducă dinamism sau care să însuflețească locul într-un mod particular. Tetra sunt în special potrivite pentru aleile urbane pentru că nu obosesc ochiul, delimitând cu ușurință zona de agrement și plimbare de spațiile verzi conexe sau de zonele destinate traficului auto.


În plus, combinarea de culori în cadrul aceluiași proiect poate la rândul ei îmbogăți impresia de ansamblu a gamei Tetra, fie că este, fie că nu este combinată cu accesorii suplimentare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă