Trepte

Trepte

Trepte pavaje


Treptele din beton vibropresat reprezinta o solutie eficienta pentru rezolvarea diferentelor de nivel din gradini garantand acestora un aspect ingrijit pentru un timp indelungat. Pot avea margini drepte sau rotunjite si se regasesc intr-o varietate de culori.
Elementele de treapta sunt adecvate pentru constructii in trepte, delimitari de trepte, gradini, terase, alei de acces, ziduri decorative si de gradina, ingradirea laterala a treptelor.
Avantajele elementelor de piatra din beton: aspect deosebit, sunt practice, usor de montat, asemanare cu piatra naturala, rezistenta la inghet, integrare armonioasa in designul gradinii prin complementaritatea cu alte produse din aceeasi gama (dale pavaj, borduri, ziduri, garduri, jardiniere).
Va punem la dispozitie o gama variata de trepte care se gasesc in portofoliul celor mai renumiti producatori de pavaje din Romania prezenti in magazinul nostru: Semmelrock Stein+Design, Elis Pavaje, Symmetrica, StarStone, Viastein. Puteti alege elementele de treapta: Old Town, Asti Colore, Bradstone Travero Semmelrock Stein+Design; elementul de treapta splitat de la Elis Pavaje, Vermont Step de la Viastein, treapta de gradina de la Symmetrica, modelul Arvore de la StarStone. Majoritatea elementelor de treapta fac parte dintr-o gama mai larga, complementara, ce cuprinde dale, borduri, ziduri, jardiniere, astfel incat puteti crea un ambient unitar si armonios al spatiului amenajat.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă