Ziduri-Garduri

Ziduri-Garduri

Ziduri Garduri


Sistemele de zidarie din aceasta categorie va ofera o multitudine de posibilitati creative de amenajare a gradinii dumneavoastra si a spatiului exterior: de la garduri de zidarie, trepte si scari pana la straturi de flori si bancute in acelasi stil. Produsele din aceasta gama sunt foarte versatile si disponibile intr-o mare varietate de culori, cu aspect de piatra naturala. Avantajele sistemelor de zidarie sunt multiplele optiuni de utilizare prin elemente care se combina, usurinta in aplicare, aspectul de piatra naturala, culorile variate, rezistenta la uzura si la inghet-dezghet.
Categoria de produse cuprinde: sisteme de garduri si ziduri, placi de soclu, pietre decorative splitate cu diverse texturi, blocuri de zidarie, blocuri modulare, blocuri de zid colt, dale capac, kit-uri si accesorii pentru garduri, diverse elemente de placare pentru suprafetele din jurul casei, cat pentru gradina.
Sunt adecvate pentru: ziduri decorative si de gradina, garduri, imprejmuiri de terenuri, coloane decorative, delimitari in gradinile de mici dimensiuni, delimitari in spatii publice si private, locuri de gratar, mobilier de gradina sau urban, preluarea unor diferente de nivel sub forma de trepte si terase sau ziduri de sprijin.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă