Dale pentru mediul umed – un ghid

miercuri, 19 decembrie 2018 09:18:40 Europe/Bucharest

De fapt, titlul este parțial înșelător: alegerea dalelor nu este singurul criteriu relevant atunci când suntem interesați de impactul mediului umed asupra pavajului. La acest criteriu, se adaugă diverse măsuri de prevedere și de întreținere, plus o mulțime de alte detalii importante. Combinația dintre toate aceste aspecte ar trebui să rezulte într-un pavaj la fel de util și atrăgător pe ploaie cum este și într-o zi uscată.

Citește Mai Mult
Postat De: vidra vidra

De ce dragostea poate sa treaca si prin…pavaje

vineri, 4 mai 2018 16:06:59 Europe/Bucharest

Dupa cum ne-a obisnuit in fiecare an, Semmelrock Stein+ Design a lansat zilele acestea campania pentru primavara-vara 2018. Sub sloganul Love is in the Air...Pave, campania se axeaza pe unele dintre cele mai deosebite dale si pavaje din portofoliul brandului. Vedeta este, incontestabil, pavajul AirPave - un produs spectaculos de numai 2 cm grosime, ideal pentru terasele de acoperis sau piscine.

Citește Mai Mult

Curatenia de primavara in curte si gradina

joi, 3 mai 2018 20:07:36 Europe/Bucharest

Dupa o iarna atipica, care si-a luat revansa in luna martie, in sfarsit, putem sa spunem ca a venit primavara! E timpul pentru curatenia generala: in casa, in curte si gradina. Afla in textul de mai jos cateva sfaturi si idei legate de curatarea pavajelor din curte si gradina.

Citește Mai Mult
Postat De: Ana Margineanu

Lumea Pavajelor in Gradina lui Emil

joi, 19 aprilie 2018 12:39:12 Europe/Bucharest

In curand vom deschide o frumoasa expozitie de pavaje si dale - Lumea pavajelor- intr-un loc inspirational, expozitia de plante „Gradina lui Emil’’, situata pe sos. Bucuresti-Ploiesti, km 19, in apropiere de Balotesti.

Citește Mai Mult

Cum alegi pavajul pentru curte sau gradina?

luni, 5 martie 2018 18:00:49 Europe/Bucharest

Daca te-ai hotarat sa-ti amenajezi curtea si gradina cu pavaje in primavara aceasta si te-ai apucat de cercetat piata, trebuie sa stii ca pavelele si dalele se aleg in functie de anumite criterii.

Citește Mai Mult

Lansam blogul Lumea Pavajelor

luni, 5 martie 2018 17:58:15 Europe/Bucharest

Proiectul Globall a luat fiinta din dorinta noastra de a reuni intr-un singur loc cei mai renumiti producatori de pavaje din Romania si de a oferi cea mai variata gama de produse - peste 1300 de modele - pavaje, dale, borduri, rigole si alte produse complementare, accesibile dintr-un singur click.

Citește Mai Mult
Setare Direcție Ascendentă